Op zoek naar Bio-ethanol Sfeerhaarden

U zoekt Elektrische Sfeerhaarden

Bio-ethanol brander. Milieuvriendelijk én veilig! Geen schoorsteen of rookkanaal en toch veilig open vuur? De Xaralyn bio ethanol brander met gepatenteerde keramische steen (keramische brander) kan toegepast worden in bestaande open haarden, nieuwe projecten of in combinatie met een Xaralyn schouw. De keramische kern van de brander absorbeert de bio ethanol en zorgt voor een zeer zuinige en veilige verbranding.

Daar we overtuigd zijn van de kwaliteit, geven we er een levenslange garantie op!Je hoeft toch niet lang na te denken over een open haard, gashaard of houtkachel als er een schoon, goedkoop en milieuvriendelijk alternatief beschikbaar is? Kijk eens naar onze collectie bio-ethanol haarden en zie de haard van de toekomst! – bio-ethanol sfeerhaarden.

Home & Deco Bio ethanol sfeerhaard model “Bonn” met regelbare RVS brander van 1 liter of 2 l.. Dfire Bio ethanol sfeerhaard model “Bonn” met regelbare RVS brander van 1 liter of 2 l.. Dfire Bio ethanol sfeerhaard model “Bonn” mat zwart met regelbare RVS brander van 1 o.. Dfire Bio ethanol openhaard model “Bonn” wordt volledig gemonteerd geleverd.

Op zoek naar Sfeerhaarden

Dfire Bio ethanol gel openhaard model “Bonn” wordt volledig gemonteerd geleverd… Dfire Bio ethanol sfeerhaard model “Bonn” van rvs wordt volledig gemonteerd geleverd.. Dfire Bio ethanol gel -sfeerhaardhaard model “Bonn” wordt volledig gemonteerd geleverd.. Dfire Bio-ethanol sfeerhaard Bonn rood met 3 brandblikken. Dit model is ook te bestell.. Dfire Openhaard model “Demian wit” is geschikt voor bio ethano.

Vindt hier Bio-ethanol SfeerhaardenKoop hier Elektrische Sfeerhaarden

Dfire De Demian ‘hoek’ wordt volledig gemonteerd geleverd. Na ontvangst kunt u de open.. sfeerhaarden. Dfire Bio ethanol sfeerhaard model “Bonn” met regelbare RVS brander van 1 liter of 2 l.. Meld je aan voor de nieuwsbrief voor sales en aanbiedingen.

Een bio-ethanol haard is perfect voor iedere woonsituatie – elektrische sfeerhaarden. Een open haard is niet altijd even praktisch, maar een bio-ethanol haard kan altijd en overal terecht. Onze bio-ethanol haarden zijn beschikbaar in veel verschillende soorten, vormen en maten (elektrische sfeerhaarden). Of u nu op zoek bent naar een grote haard voor in de woonkamer of naar iets kleins en verplaatsbaar voor door het hele huis, bij Warmtestore bent u aan het juiste adres.

Op zoek naar Sfeerhaarden

Het aanleggen van een rookkanaal en schoorsteen is een veelvoorkomende reden dat mensen afhaken bij het aanschaffen van een haard. Bij een bio-ethanol haard hoeft u zich hier geen zorgen om te maken. Deze haarden branden op een 100% biologische brandstof die wordt geproduceerd uit verschillende plantaardige grondstoffen. Bij de verbranding van deze biologische brandstof komt er een zeer kleine waterdamp vrij waarvan slechts een heel klein gedeelte bestaat uit niet schadelijke koolstofdioxide.

Zo profiteert u van alle voordelen van een haard zonder dat u grote ingrepen hoeft te doen in uw woning. Ook zijn deze haarden milieuvriendelijker dan normale haarden. Er zijn kortom genoeg redenen voor het aanschaffen van een bio-ethanol haard – bio-ethanol sfeerhaarden. Een bio-ethanol haard zorgt voor zowel warmte als sfeer in elke ruimte.

Zo bestaat een gedeelte van ons assortiment uit compacte- en verplaatsbare haarden. U kunt deze haarden in principe gewoon meenemen naar de ruimte waar u hem wilt hebben. Natuurlijk zijn er ook grotere soorten. Waar er binnen de grote haarden ook sommige verplaatsbare varianten zijn, zijn er ook genoeg ‘ouderwetse’ haarden in een schouw te verkrijgen.

U zoekt Bio-ethanol Sfeerhaarden

Bestel Bio-ethanol SfeerhaardenU zoekt Elektrische Sfeerhaarden

Elke haard zorgt voor een unieke sfeer en komt op zijn eigen manier tot zijn recht in uw ruimte. Een bio-ethanol haard is een aanwinst voor elke ruimte. Voor vragen of advies over bijvoorbeeld, het onderhoud van deze haarden kunt u terecht bij onze deskundige werknemers. Wij zijn te bereiken via 038-8500776 of [email protected] – bio-ethanol sfeerhaarden.

Ook kunt u een kijkje nemen in onze showroom. Wij zijn gevestigd aan de industrieweg 4A in Kampen. In onze showroom krijgt u het beste beeld van het brede assortiment en de mogelijkheden die er zijn voor uw specifieke situatie. Naast bio-ethanol haarden bestaat ons assortiment ook uit: houtkachels, gashaarden, elektrische haarden, pelletkachels, terrashaarden en schouwen.

Goed nieuws van Faber sfeerhaarden uit Heerenveen!! Nieuwe cassette 1000 met afneembare houtset Vanaf heden leverbaar de nieuwe inzet cassette 500 en 1000, deze sfeerhaard heeft een afmeting van 50cm of van 100cm. Tevens is de haard op een vaste wateraansluiting aan te sluiten, is voorzien van knisperend haardvuur geluid en heeft LED verlichting in de houtstammen, Standaard met losse watertank geleverd en luxe afstandsbediening.

Koop hier Sfeerhaarden

Veel sfeerhaarden op bio-ethanol die in Nederlandse winkels worden verkocht zijn onveilig. De branders kunnen omvallen, lekken brandstof of zijn niet voorzien van duidelijke waarschuwingen voor de gebruiker. sfeerhaarden. Dat blijkt uit onderzoek van de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA). Bij het onderzoek werden achttien tafelhaarden onderworpen aan een aantal tests.

Als alternatief voor een stukje gezelligheid in huis kiest u voor een elektrische sfeerhaard van Sfeerhaardenexpert. Elektrische sfeerhaarden zijn energiezuinig, hebben een realistisch vlambeeld en bovendien veilig omdat je niet vloeibare brandstoffen gebruikt. Bekijk de gehele reportage van KASSA over de gevaren van een bio ethanol sfeerhaard..

Bent u liefhebber van een levensecht vlammenspel, maar dan zonder de bijhorende warmte? Een haard op bio-ethanol brengt het beste van beide werelden samen. Het enige wat u zelf moet doen, is de haard voorzien van de ethanol. Met een vol reservoir geniet u minstens vijf uur lang van een sfeervol vuurtje.

Bestel hier Elektrische Sfeerhaarden

Bestel hier Bio-ethanol SfeerhaardenU zoekt Sfeerhaarden

De aansteekvlam maakt namelijk geen contact met de vloeistof. Bovendien is de haard voorzien van CO2-sensoren, zodat u met een gerust gemoed achterover kan leunen. Bouwt u de bio-ethanolhaard in? Dan is een brandveilige omkasting noodzakelijk. Tip: u kan bio-ethanol zelf in de plaatselijke supermarkt terugvinden. Zoek wel naar bio-ethanol met 98% alcohol in.

Er komt namelijk geen enkel brandbaar materiaal aan te pas. Niet alleen qua plaatsing geniet u extra vrijheid. elektrische sfeerhaarden. Elektrische haarden bieden een grote waaier aan extra functionaliteiten: diamanten steentjes, een ingebouwd rookeffect op basis van water (via een reservoir of vaste waterleiding), een 3D-vuureffect, het geluid van knetterend hout, een klein warmteblazertje, … De mogelijkheden zijn uitgebreid. bio-ethanol sfeerhaarden.

Een elektrische haard of haard op bio-ethanol bieden grote voordelen. Stel u vooraf de volgende vragen: welke functionaliteiten wens ik? Hoeveel wil ik nog zelf doen? En hoe wil ik mijn haard inbouwen? Wij helpen u graag verder met uw keuze. Kom zeker ook eens een kijkje nemen in onze showroom, zodat u met uw eigen ogen kan zien tot wat elektrische haarden of op bio-ethanol in staat zijn (bio-ethanol sfeerhaarden).

Bestel hier Sfeerhaarden

Vaak begint de zoektocht naar een haard of kachel met de vraag hoe krijg ik meer sfeer in huis? Voor de verwarming bent u vaak niet meer afhankelijk van een houtkachel, hiervoor zorgt de CV-ketel – elektrische sfeerhaarden. Alleen wat deze functionele verwarming mist is de sfeer van een gezellig haardvuur. Een sfeerhaard, zorgt niet alleen voor een beetje extra warmte maar bovenal voor een gezellige en warme sfeer.

Wanneer u een appartement woont is een houtkachel vaak onmogelijk. Aan de andere kant, door technische ontwikkelingen wordt steeds meer mogelijk. Zo kan in een appartement bijna altijd een gashaard geplaatst worden en kan de rookgasafvoer probleemloos stukken horizontaal lopen. Verder speelt natuurlijk mee wat uw doel is van de sfeerhaard.

Naar bron gaan

Powered by WPeMatico

Previous Post

Kosten Keuken vindt ze hier

Next Post

U zoekt Industrieel Schoenenrek